Ya ! Saya Pemilik Produk

Sama ada anda menjual 1 produk atau lebih atau Penyedia Perkhidmatan .. Anda Layak

Produk Digital

Menjual produk digital seperti Ebook, Video , PLR, MRR dan apa jua produk dan tidak memerlukan penghantaran melalui POS

Produk Fizikal

Menjual produk fizikall seperti Produk Kesihatan, kasut, Aksesori kereta, pengkhidmatan order makanan dan sebagainya yang melibatkan operasi penghantaran produk melalui POS 

Servis / Perkhidmatan

Menjana pendapatan melalui perkhidmatan seperti  menyediakan perkhidmatan design logo dan sebagainya.

Seminar / Bengkel

Membuat seminar / bengkel / training  sama ada jangka masa pendek atau bootcamp / secara intensive kepada peserta anda

Fakta Yang Anda TIDAK Boleh Nafikan ...

Aku lah Boss.. Aku lah Pekerja...( Semua buat sendiri )


>> Hampir 85% peniaga online yang ada seperti cendawan tumbuh sekarang ini merupakan peniaga serba boleh. Menjalankan perniagaan seorang diri.

>>  Tidak Mempunyai sistem pengurusan yang tersusun dan sistematik

Bucketpay adalah Penyelesaiannya

" Brandingkan"  Perniagaan Anda Bertaraf Global

Invois

Invois akan di email kepada pelanggan sebaik saja pembayaran secara electronik dari pelanggan telah diterima. Logo syarikat anda akan terpapar di invois.

Pembayaran

Sistem telah diintegrasikan dengan FPX sistem dimana anda tidak perlu lagi membuka akaun Payment gateway. Anda akan mendapat notifikasi sebaik saja penjualan telah diterima. 

Tiada Website

Anda masih boleh membuat jualan walaupun anda tidak mempunyai website. Anda telah menjimatkan ribuan ringgit jika anda baru ingin bermula berniaga.

Download Serta Merta

Akses muat turun produk digital akan diberikan kepada pelanggan sebaik saja sistem Bucketpay menerima pengesahan pembayaran dari FPX sistem secara automatik. Anda tidak perlu bangun jam 3 pagi untuk berikan akses kepada pelanggan. Automatekan perniagaan produk digital anda.

Database Pelanggan

Anda tidak akan "tercicir" walau satu pun maklumat pelanggan anda. Anda boleh melihat maklumat pelanggan anda bila-bila masa. Malah, sistem juga akan menghantar salinan email kepada anda bagi setiap jualan terhasil. Anda juga boleh muat turun salinan invois.

Agen / Dropship

Anda boleh menetapkan sistem dropship / agent bagi produk anda dengan nilai komisyen yang anda tetapkan.
Database pelanggan akan disimpan di dalam sistem. Malah, anda boleh melihat nilai jualan terhasil bagi setiap agent / dropshipper.

Tingkatkan Kepercayaan Pelanggan

Pelanggan akan merasa dihargai dan selamat sekiranya perniagaan anda mempunyai sistem yang bagus. Pasti mereka rasa lebih "percaya" kepada anda. SMS akan dihantar terus kepada pelanggan anda sebaik sahaja pembayaran telah dibuat kepada anda. Bukan itu saja, anda dan pekerja anda juga akan menerima sms penerimaan jualan.

              ( kos sms ditanggung oleh anda ).

Sistem SMS

97% akan membaca mesej sebaik saja diterima dengan serta merta. Anda berpeluang untung menggunakan sistem sms untuk menghantar mesej pendek bagi memberi diskaun kod atau jualan sempena hari jadi atau apa saja kepada pelanggan sedia ada anda yang ada di dalam database pelanggan atau pun anda simpan di dalam bentuk CSV. ( Malaysia, Singapura dan Indonesia )

( Kos kredit sms ditanggung oleh anda )

Integrasi Sistem Penghantaran

Anda mempunyai pilihan sama ada ingin beratur di Pejabat Pos atau Biarkan Posmen datang ke rumah / pejabat anda untuk mengambil produk anda walaupun 1 bungkusan. Anda tidak perlu membuka akaun di Pos Laju. Malah, anda boleh pilih untuk menggunakan servis penghantaran yang anda suka..Pos Laju, National Wide, DHL dan apa saja.  Penghantaran Domestic atau International pun tak jadi masalah TANPA perlu membuka akaun dengan mereka. 

Upsell atau Downsell

Maksimakan keuntungan dengan membuat jualan Upsell / Downsell atau pun Cross Sell.  Anda fikirkan strategi, sistem Bucketpay akan merialisasikan strategi anda.

Nak Print Consigment ?

Tak Perlu lagi printer dot matrix yang mahal hanya untuk print consigment note pos laju. Anda hanya perlu Printer biasa untuk print consignment note  courier servis pilihan anda sama ada Pos Laju, Nationwide, Skynet dan sebagainya. Janji produk sampai ketangan pelanggan. Itu Lebih Penting

Tracking Nombor

Sekiranya anda melakukan penghantaran sendiri, anda hanya perlu update tracking nombor di ruangan invois. Secara automatik, SMS dan email akan di hantar kepada pelanggan anda. Jika anda memilih menggunakan sistem integrasi, secara auto maklumat tracking akan di update di ruangan invois sebaik saja tracking nombor telah di generate oleh sistem dan sms/email akan terus dihantar kepada pelanggan. Tidak Lagi perlu sms satu persatu.

Pembelian Tak Jadi ?

Ada kalanya pelanggan membaca sales letter, mengisi borang tetapi tak jadi membuat pembayaran .  Ia selalu terjadi. Apa yang akan anda lakukan ? Panik ? Sistem Bucketpay akan membuat beberapa kali follow up melalui email  kepada pelanggan secara automatik memberi peringatan bahawa proses pembayaran belum selesai.

Boost Sales

Feature terbaik . Anda boleh set harga produk anda naik sikit demi sikit ikut kuantiti jualan atau masa (hari) secara automatik. Tak Perlu susah payah bangun jam 11.59 malam untuk tukar harga produk di website dan sistem pembayaran.

Email Autoresponder

Database is a king.. Anda boleh integrate senarai pelanggan anda di Bucketpay untuk auto sync ke akaun Autoresponder seperti Aweber, Getresponse, Active Campaign dan MailerLite. Nama, Email dan No HP pelanggan anda akan berada di dalam list autoresponder anda. Lakukan terus pemasaran email. Set dan tinggal.

Affiliate

Fungsi adalah sama seperti sistem agen. Jadikan jualan produk digital anda meriah dengan senarai agen yang ramai. Tawarkan nilai komisyen yang menarik.

Sistem Support

Anda tidak perlu membeli sistem support yang mahal . Ianya telah disediakan secara percuma. Anda hanya perlu bersedia untuk memberikan support terbaik kepada pelanggan anda melaui sistem helpdesk yang kami sediakan. Itu pilihan anda.

Kualiti

Hampir 80% sistem Bucketpay telah di customise untuk disesuaikan dengan persekitaran dan masalah peniaga online masa sekarang. Anda dapat menjimatkan banyak kos mulai sekarang. Feedback anda akan kami nilai untuk memperbaiki mutu sistem kami.

Nantikan penambahan feature dari kami tidak lama lagi

Download Bucketpay Apps Sekarang