Agen Affiliate

Tidak mempunyai produk tidak bermaksud anda tidak boleh membuat jualan secara online. Anda Layak.

Home

Khas Untuk Agen Affiliate

Jangan Lakukan Promosi Secara Tidak Beretika Seperti SPAM

- Akaun Anda Akan Dibekukan -

Sekiranya didapati anda melakukan promisi secara tidak beretika, akaun anda akan dibekukan serta-merta dan pembayaran komisyen anda akan dibatalkan.

Pihak kami memberi platform untuk membantu anda mendapatkan pendapatan sampingan, Oleh itu sila patuhi syarat yang di tetapkan.

Jika anda mempromosikan link affiliate di Facebook, sila pastikan anda melakukan promosi dengan cara yang betul bagi mengelakkan domain Bucketpay.my di banned oleh pihak Facebook. Ia akan memberi kesan kepada pengguna lain.

Disarankan anda menggunakan cloak URL seperti bit.ly dan membuat review  produk di wall anda. Ia lebih beretika.

Cara Nak Join Affiliate

Setuju Terma dan Syarat

Anda perlu baca dan setuju dengan semua terma dan syarat utama serta syarat affiliate yang ditetapkan

Daftar maklumat pendaftaran Affiliate / Agen

Pastikan anda memberikan butiran lengkap dan tepat ketika pendaftaran. Integriti anda diperlukan. Atau akaun anda akan kami batalkan

Pilih senarai produk untuk di promosi

Pastikan akaun anda telah di upgrade ke akaun affiliate. Jika tidak, sisttem tidak dapat mengenalpasti bahawa jualan yang terhasil adal;ah dari link anda.

Mula Promosi melalui link anda

Menu Affiliate akan kelihatan di dashboard anda sebaik sahaja akaun anda telah di upgrade ke akaun affiliate. Anda boleh terus lihat senarai produk untuk anda promosikan. Dapatkan link affiliate anda di ruangan affiliate.

Bucket Network Strategy
002881040-H